Нападателят сподели мнението си за завръщането си в минути след

...
Нападателят сподели мнението си за завръщането си в минути след
Коментари Харесай

Дани Младенов: Пожелавам си 100 мача и 40 гола с Етър

Нападателят показа мнението си за завръщането си в минути откакто подписа контракт за година и половина с “виолетовите”.

– Дани, с какви усеща се завръщаш в Етър?
– Аз още преди година споделих, че Етър за мен вечно ще бъде от тимовете, в които съм се чувствал най-добре. Връщам се с доста положителни усеща и да се надяваме, че ще оказа помощ на тима да остане в групата.

– На разлъка с показа, че желанието ти е да играеш по-редовно…
– Да, това също е значимо за мен, тъй като когато си скъп и ти се дава късмет да играеш, тогава и можеш да свършиш работата, която би трябвало. 33 години е Христовата възраст, не е огромна за футбола. Виждаме, че има футболисти, които и на 40 години играят добре и вкарват голове. Така че най-важното е да сме във форма и здрави и нека имаме и шанс!

– С екипа на Етър записа 61 мача, в които вкара 20 гола, което по никакъв начин не е малко. Да чакат ли почитателите нови голове от теб?
– Надявам се да станат 100 мача и с 40 гола! Бъдещето ще покаже. Но още веднъж ще повторя – на първо място да сме здрави и да имаме и шанс.

– Ти познаваш чудесно Етър, съгласно теб какви са възможностите да се пребори за оставане?
– Шансовете са огромни. В българския футбол разликата сред тимовете като класа и развиване не е толкоз огромна. Просто когато има един добър колектив и те покрива и шансът, се натрупат точки. Видяхме, че Етър в последните мачове взе много точки, да се надяваме оттук-нататък да побеждаваме постоянно.

– Феновете сигурно ще се радват на завръщането ти…
– Както те към мен, по този начин и аз към почитателите! Винаги съм казвал, че това нещо се усеща. Когато показваш, че си добър човек, тогава и на терена показваш, че си добър футболист. Така че за мен най-важното е на първо място да си човек. Всичко ще бъде взаимно!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР