Нападателят, ранил с нож няколко пътници в автобус в германския

...
Нападателят, ранил с нож няколко пътници в автобус в германския
Коментари Харесай

Свидетел на нападението в Германия: Това беше клане

Нападателят, ранил с нож няколко пасажери в рейс в немския град Любек, преди да бъде арестуван, отхвърля да приказва пред следователите. Това заяви тази нощ говорителката на градската прокуратура, представена от ДПА.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ИНЦИДЕНТА

Към 34-годишния мъж се приготвят обвинявания в опит за тенденциозен пожар, осъществяване на рискови пострадвания и въоръжено нахлуване. По думите на говорителката Ула Хингст

мъжът е родом от Иран, има немско поданство и живее в Любек. Очаква се той да бъде изправен пред съда през днешния ден .

Полицай простреля мъж в Берлин, готвел нахлуване

Германските управляващи предотвратиха биологическа офанзива

Нападението почнало, когато нападателят запалил раница. Шофьорът на рейса спрял и отворил всички порти, с цел да могат пасажерите да слязат, откакто забелязал огънят в огледалото за назад виждане. След това навлязъл във вътрешността в рейса, с цел да разбере какво става и тогава бил ударен от нападателя.

Когато обвиненият слязъл от рейса, намушкал хората към него с огромен нож. Той в последна сметка е бил спрян от пъниците отвън рейса, а по-късно

задържан от намиращ се наоколо полицейски патрул .

Един от очевидците споделя ужасът, който видял: „ Една от жертвите таман беше предложила мястото си на стара жена, когато нападателят го намушка в гърдите. Това беше кръвопролитие “.

Според Хингст и други публични представители на управляващите в Любек към този момент няма данни, че причинителят е радикализиран и е

малко евентуално претекстовете му да са били терористични .

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР