Нападателят призна, че не е бил напълно готов за това,

...
Нападателят призна, че не е бил напълно готов за това,
Коментари Харесай

Йович: Отне ми време да осъзная, че в Реал М са събрани най-добрите за последните 10 години

Нападателят призна, че не е бил изцяло подготвен за това, което го чака в. През 2019 година испанците заплатиха над 60 млн. евро за него, само че той не съумя да покаже даже половината от това, с което впечатляваше в. По тази причина през януари в този момент той беше върнат при “орлите”, само че единствено чартърен.

“В Реал ми лиши време, с цел да осъзная, че съм паралелно до най-хубавите футболисти в света на разнообразни позиции за последните 10 години. Научих доста от тях, това беше скъп опит за мен. Станах по-силен състезател и израснах като човек, въпреки да приказваме за разнообразни измерения”, изясни сърбинът в изявление за формалния уебсайт на Бундеслигата.

“Наслаждавах се на всяка една подготовка в Мадрид и за мен беше наслаждение да съм измежду най-силните. Има футболисти, от които се учиш всеки ден. Да се изправям в тренировките против най-хубавите бранители беше отлична подготовка за мен”, добави Йович.

23-годишният щурмовак се преобрази с екипа на Айнтрахт и незабавно стартира да бележи, като още при повторния си дебют се регистрира с два гола.

“Главната причина да се завърна в Германия е да мога да играя по-често. Тук съм и с цел да си върна малко от увереността. Искам още веднъж да бъда на равнището отпреди, само че не и да ме назовават “звезда”. Завърнах се, тъй като това беше най-хубавият вид пред мен на този етап”, сподели още Йович.

Той сподели, че се възхищава и се пробва да подражава на бразилеца Роналдо, и най-много на. “Искам един ден да съм сполучлив като Фалкао”, пожела си сърбинът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР