Нападателят Преслав Боруков е едно от най-актуалните имена на трансферния

...
Нападателят Преслав Боруков е едно от най-актуалните имена на трансферния
Коментари Харесай

Война за Боруков в Първа Лига - Ботев прати официална оферта до Етър

Нападателят Преслав Боруков е едно от най-актуалните имена на трансферния пазар. Юношата на Левски е мечтан и от Ботев (Пловдив), оповестява Българска телеграфна агенция.

" Канарчетата " даже са отправили и публична оферта до клуба от Старата столица с предложение за трансфер още тази зима и точните условия по какъв метод да стане това.

След идването на новия притежател Антон Зингаревич очевидно на " Коматево " са решени да изградят боеспособен тим по най-бързия метод. Предвид огромните проекти е обикновено да се търси още една алтернатива за офанзивата, освен това състезател на 20 години с много порядъчен старт в efbet Лига тази есен.
 Етър започва контролите с класическа победа
Етър започва контролите с класическа победа

" Болярите " разрушиха с 3:0 Спартак (Плевен)

Ботев Пловдив обаче има сериозна конкуренция за подписа на играча, защото ЦСКА 1948 София, Берое и Локомотив Пловдив също наблюдават обстановката. Във Велико Търново имат и оферта от задграничен клуб.
 ФК ЦСКА 1948 не се отхвърля от Преслав Боруков Обновена
ФК ЦСКА 1948 не се отхвърля от звездата на Етър, предложи 120 бона

" Червените " желаят да имат съответна конкуренция на Мартин Камбуров

Боруков през днешния ден не игра в контролната на Етър против Спартак (Плевен). Самият треньор Александър Томаш пък съобщи, че желае на терена хора, които са фокусирани върху представянето си с екипа на Етър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР