Нападателят от Прага, който застреля 14 души в университет и

...
Нападателят от Прага, който застреля 14 души в университет и
Коментари Харесай

Стрелецът от Прага признал в писмо и за убийството на млад баща и бебето му

Нападателят от Прага, който простреля 14 души в университет и рани още 25 души предходната седмица, преди да се самоубие, е признал в предсмъртно писмо убийството на млад мъж и на неговото бебе, до момента в който те са били на разходка в покрайнините на столицата, съобщи ДПА., като се базира на полицейски представител. 

 

В писмото нападателят признава за двойното ликвидиране, без да показва претекстове, съобщи Българска телеграфна агенция. Писмото е било намерено при претършуване на къщата на нападателя в Хостун, западно от Прага, където той живеел в татко си.

 

Засега полицията отхвърли да разгласява наличието на писмото. Разследването по случая продължава.

 

Балистична експертиза на оръжие, открито в дома на мъжа, сподели, че той може да е обвързван с двойното ликвидиране на бащата и бебето в гориста околност край Прага.

 

Тези убийства потресоха чешкото общество.

Според доказателствата, които са разполагаем на полицията, 24-годишният нападател е умъртвил и татко си тъкмо преди да устрои всеобщата пукотевица в централната постройка на Факултета по философия на Карловия университет в центъра на Прага. Младежът е събрал боеприпас от оръжия легално, без управляващите да заподозрат нещо.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР