Нападателят от Хамбург е на 28 години, роден е в

...
Нападателят от Хамбург е на 28 години, роден е в
Коментари Харесай

Германските служби са проспали и терориста от Хамбург

Нападателят от Хамбург е на 28 години, роден е в Обединените арабски емирства и трябвало да бъде екстрадиран от Германия. това оповестиха от полицията в Хамбург, съобщи Франс прес.

Мигрантът атакува клиенти на супермаркет в немския град Хамбург в петък следобяд. При нападението беше погубен един човек, а шестима души са ранени.

Мъжът, който намушка с нож хора в супермаркет в Хамбург, бил считан за ислямист, съобщи ТАСС, като се базира на информация в уеб страницата на в. " Тагесшпигел ". Германското издание се базира на източник от правоохранителните органи. Засега те не удостоверяват публично тази информация.

 1953092

Според немския вестник нападателят е палестинец, роден през 1991 година Той е пристигнал в Германия като емигрант и напоследък живял в Хамбург. Контраразузнаването го считало за радикализиран и се очаквала естрадицията му, написа изданието, представено от ТАСС.

 1953094

Полицията прецизира, че към момента се пробва да откри актуалната народност на нападателя.

 1953093

Мотивите за нападението към момента не са ясни. Според очевидци обаче при офанзивата мъжът крещял " Алах е популярен " и ранявал с нож хората в магазина. Полицията не удостоверява тези изказвания.

След това избягал, само че минувачи го заловили и предали на полицията. Според силите на реда мъжът е работил самичък.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР