Нападателят на Зенит Артьом Дзюба заяви, че ако получи оферта

Нападателят на Зенит Артьом Дзюба заяви, че ако получи оферта ...

Не бих се върнал в Спартак, призна Дзюба.

Нападателят на Зенит Артьом Дзюба заяви, че ако получи оферта от родния си Спартак (Москва), няма да я приеме. Руският национал даде интервю за канала "Рашен Football" в YouTube, като коментира и вижда ли се един ден в английската Висша лига.

"Случвало се е съотборници да ме питат ще се върна ли в Спартак, ако ме потърсят. Не, не бих се върнал. Няма смисъл да се хвърляш два пъти в една река. Търгнах си с достойнство. Никого не съм предал, никого не съм обидил. Нито веднъж не съм празнувал гол във вратата на Спартак, няма и да го направя. Запазих определено уважение към клуба", каза Дзюба.

"Ясно е, че няма да отида в Англия. Колкото до това какво ще правя след края на кариерата си, имам няколко варианта. Мнозина ме убеждават, че ще съм интересен като анализатор на мачове по телевизията, но аз съм по-склонен да се пробвам в треньорството. Ако не се получи - тогава вече ще чакам предложения от някоя телевизия", обясни нападателят.

Преди началото на сезона Дзюба стана клиент на известния футболен агент Жорже Мендеш и се очакваше да продължи кариерата си на Острова, но така и не се стигна до негов трансфер. Премиер Лига 6 кръг, събота 17 август Зенит 19:00предстои Ахмат

Източник: sportal.bg