Нападателят на Зенит Артьом Дзюба е убеден, че двамата най-успешни

...
Нападателят на Зенит Артьом Дзюба е убеден, че двамата най-успешни
Коментари Харесай

Дзюба: Роналдо и Меси ще се измъчат в руското първенство

Нападателят на Зенит Артьом Дзюба е уверен, че двамата най-успешни футболисти на нашето време - Лионел Меси и Кристиано Роналдо, биха изпитвали съществени компликации в съветското състезание. Дзюба и съотборникът му Сердар Азмун си поделиха голмайсторския приз във Висшата лига на Русия с по 17 попадения, а съгласно съветския национал Роналдо и Меси надали биха вкарали доста повече.

" 17 гола в нашия шампионат е достижение. Уверявам ви, че Роналдо и Меси ще вкарат почти толкоз голове. Може би ще стигнат 19 или 20, тъй като в действителност са невероятни футболисти, само че не повече. Представете си Меси в Оренбург да играе в 2 часа следобяд на изкуствения терен и на 40-градусова горещина. Там даже тревата не се полива постоянно и не виждам по какъв начин ще му се получи играта на Меси. Точно при едно посещение в Оренбург разбрах, че някои въобще не гледат топката. Просто се стараят да те фаулират оптимално бързо ", изясни Дзюба.

Знам, че никой няма да одобри думите ми съществено, само че ще повторя още веднъж: нашият шампионат е доста характерен. Вижте да вземем за пример Николай Комличенко, който пристигна от Чехия като голова машина, а приключи шампионата с 3 гола. Просто равнището на бранителите тук и другаде е друго. Вижте да вземем за пример тима на Уфа, който има 9 мача по 0:0 от 30 срещи. Невъзможно е да вкараш повече голове ", изясни още нападателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР