Нападателят на Ювентус се е разбрал с за 18-месечен контракт.

...
Нападателят на Ювентус се е разбрал с за 18-месечен контракт.
Коментари Харесай

Журналист: Барселона се разбра с още един нападател на Испания

Нападателят на Ювентус се е схванал с за 18-месечен договор. Това твърди журналистът Ромео Агрести, съгласно който договорката ще се състои, когато италианският клуб откри заместител на испанеца.
Мората играе за " бианконерите " чартърен от Атлетико (Мадрид). Според последните клюки Барселона желае да вземе нападателя още тази зима, като той ще бъде на " Камп ноу " шест месеца чартърен. Клубът е подготвен да даде в подмяна на Мората своя нападател Мемфис Депай, само че в Торино не са удовлетворени от неговото физическо положение.
Според Агрести футболистът и каталунският клуб са съгласували персоналните условия на играча, а при контакта с Ювентус е станало ясно, че те са подготвени на договаряния. Към момента липсва сделка с Атлетико, което е главната спънка за договорката.
През сегашния сезон нападателят е взел присъединяване в 23 мача за Ювентус във всички шампионати, в които е вкарал 7 гола и е направил 2 асистенции. Освен за Атлетико Мората е играл и за най-големия съперник на Барселона - Реал Мадрид. Миналата година стана ясно, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР