Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо няма да бъде обвинен в

...
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо няма да бъде обвинен в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо няма да бъде обвинен в изнасилване

Нападателят на " Ювентус " Кристиано Роналдо няма да бъде упрекнат в обезчестяване на американката Катрин Майорга. Полицията ще спре следствието, защото виновността на играча не може да бъде потвърдена поради липса на задоволително доказателства.

В изказване в понеделник прокурорите в Лас Вегас оповестиха, че изказванията не могат да бъдат " потвърдени отвън рационалното подозрение ". Окръжният прокурор добави, че жертвата е съобщила за нахлуване през 2009 година, само че е отказала да уточни къде се е случило или кой е бил нападателят. В резултат на това полицията не е била в положение да " извърши значимо следствие ".

" Въз основа на обзор на информацията по това време изказванията за полово нахлуване против Кристиано Роналдо не могат да бъдат потвърдени отвън рационалното подозрение. Следователно няма да има никакви обвинявания. ", се споделя още в изказването.

Според 34-годишната Майорга, европейският първенец по футбол я е насилил полово през 2009 година, а по-късно ѝ е платил 375 хиляди евро, с цел да не приказва за случката в хотел в Лас Вегас.
Роналдо е! Разкриха съглашението сред него и Майорга (СНИМКИ) "Шпигел " разгласява и полицейски отчет, в който американката не загатва името на насилника си
Американката въпреки всичко наруши мълчанието през 2018 година пред немското издание " Шпигел ", разкривайки документи за съглашението и елементи от самата нощ. Впоследствие тя повдигна обвинявания против играча.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР