Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е на мнение, че ,,бианконерите“

...
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е на мнение, че ,,бианконерите“
Коментари Харесай

Роналдо: Трябваше да спечелим лесно срещу Манчестър Юнайтед

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е на мнение, че,,бианконерите “ е трябвало да завоюват с лекост против някогашния му тим Манчестър Юнайтед в Шампионската лига.,,Червените дяволи “ обърнаха торинци след късни попадения на Хуан Мата и автогол на Алекс Сандро, като преди този момент португалецът бе дал преднина на,,Старата госпожа “.

Голът от воле на 33-годишния някогашен футболист на Реал Мадрид бе и първият му в тазгодишната конкуренция на Шампионската лига.,,Гледах повторението в съблекалнята “, разяснява попадението си петкратният притежател на Златната топка за Viasat.,,Не осъзнах в началото, че това е приказен гол, само че се придвижих чудесно към топката и шутирах мощно към вратата. Доволен съм от попадението си, само че трябваше да спечелим елементарно дуела с три или четири гола “, добави разочарованият Роналдо.

,,Юнайтед не сътвори кой знае какви голови положения, и двата им гола паднаха след статични положения, знам, че британските тимове залагат доста на статичните положения. Ще си вземем поучения от провалянето – оставаме на върха в групата, тъй че сме в добра позиция преди последните два мача “, приключи португалският стрелец.,,Бианконерите “ гостуват на Милан в идващия кръг в италианската Серия А. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР