Нападателят на ЦСКА - София Маурисио Гарсес беше избран за

...
Нападателят на ЦСКА - София Маурисио Гарсес беше избран за
Коментари Харесай

Гарсес: Вярвам, че ще излезем победители в дербито с Левски и ще затвърдим титлата

Нападателят на ЦСКА - София Маурисио Гарсес беше определен за трети път за състезател на кръга в efbet Лига. Той стана №1 за 30-ия кръг в efbet Лига. Бразилецът получи 7 от 19 гласа.
 ЦСКА - София се похвали с 15 национали - ЦСКА - София се похвали с 15 национали - " алените " ще имат представители за Хаити, ЦАР, Армения и Люксембург
" Много съм благополучен, че съм още веднъж тук. Това е плодът на моя труд, както и на тима. Искам да бъде тук, колкото пъти заслужавам с моята игра. Има и други състезатели, които се борят на това място постоянно.

Имаме доста положително въодушевление. Щастливи сме с постигнатите резултати. Имаме доста доверие в качествата си. Отиваме за победа против ЦСКА 1948. За да бъдем първенци, би трябвало да печелим всички мачове и да се борим в тях. Ако играем, както упражняваме, можем да спечелим шампионата. Не чакахме Лудогорец да загуби точки против ЦСКА 1948, само че сме щастливи.

Не обичам да приказвам за съдийството. Винаги желая да свърша моята работа на терена.

Имал съм и други треньори, които вършат ротации, както Саша Илич, това е значимо за ритъма на футболистите, да са физически добре и да осъзнават това, което вършат. За нас е значимо той да бъде всеки мач на линията, постоянно ни дава наставленията и ни споделя какво да вършим. Много е значим за нас. Винаги позволените неточности ги поправя на почивката и ни споделя по какъв начин би трябвало да стартираме второто полувреме.
5  Награждават Маурисио Гарсес за състезател на кръга
За нас почитателите са доста значими, имаме огромна потребност от тях. Всеки мач да ни поддържат и резултатите ще дойдат.

Мачът с Левски ще бъде доста значим, както всички други. Не можем да губим дербито. Този път имам вяра, че ще излезем спечелили, с цел да затвърдим купата. Много мъчно се играе против тях. Трябва да сме по-мотивирани от тях, тъй като сме преди всичко и би трябвало да сложим в главите си, че би трябвало да победим. Само победа.

Бил съм първенец и на други места, само че ще е по-различно да печеля купа отвън Бразилия и пламтя от предпочитание за нея. Горя за тези два последни мача. Няма да сме скромни. Отиваме да се борим, няма да променяме нищо. Треньорът, като ни каже да играем просто, по този начин ще играем.

Винаги нося Господ в себе си. На всеки мач и да въвеждам, и да не въвеждам, му благодаря. Надявам се в тези два идни мача да му се отплатя с голове. Ще ми даде силата и аз би трябвало да означавам на терена.

Мачът против Лудогортец беше доста значим. Излязохме с доста значима точка и имам религия, че ще спечелим против ЦСКА 1948. Трябва единствено да мислиш за победа ”, съобщи Гарсес.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР