Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов за пореден път през последните

...
Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов за пореден път през последните
Коментари Харесай

Десподов към феновете и критиците: Само аз отнасях критики, не мога да вкарвам по три гола във всеки мач

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов за следващ път през последните два сезона се трансформира в воин за отбора. Той се разписа при триумфа с 1:0 над Локомотив (Пловдив) на " Лаута ". Националът изригна към почитателите след красивото си попадение от фаул, което донесе успеха. Бързакът съобщи, че не може той да вкарва всеки мач по три гола и да бъде топ равнище.

" Мисля, че всички 11 индивида се борехме на терена и спечелихме. Имаше много борба, много тежък мач, първото полувреме имахме три положения, само че приветствам вратаря на Локо Пд за страхотните му спасявания. Голът от фаул? Всички в тима упражняват с мен и знаят, по какъв начин след всяка подготовка оставам да удрям по 25-30 директен свободни удари. Виждам, че имам капацитет в това, желая да го модернизирам. Именно поради това работя. Критиците? Нека си подлагат на критика, подлагат на критика през компютъра и фейсбук, те са си такива.

Това са хората, които ни поддържат, клетката още веднъж беше цялостна, а почитателите не се предадоха и ни подкрепяха до дъно. Продължаваме напред. На Мауридис му би трябвало малко време, с цел да му се върне самочувствието. Тренира доста крепко на 100%, като го прави всяка подготовка. Именно по тази причина играе. Малко самообладание към него.

Напоследък не отнасяхме доста рецензии, ами аз отнасях най-вече рецензии. Защото Десподов постоянно е отговорен. Не го разбирам. На терена играят 11 индивида, като би трябвало да подлагат на критика и целия тим. Трябва да погледнат малко нещата, а освен Десподов да е отговорен за всичко. Изискванията към мен са доста високи. И аз имам огромни условия към мен. Не мога обаче всеки мач да съм на топ равнище и да означавам по три гола, би трябвало да го схванат.
Разбира се, че всички имаме вяра в треньора. Дайте време и оставете треньора да работи ", показа Десподов след мача. Първа лига 14 кръг, събота 3 ноември  Локомотив (Пловдив) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР