Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще бъде на линия за

...
Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще бъде на линия за
Коментари Харесай

Каранга се размина

Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще бъде на линия за дербито с Левски този уикенд. Голмайсторът на " алените " се изцепи съществено малко откакто осъществя победното попадение в последната минути при гостуването на Пирин в Благоевград. Бразилецът се разписа, след което отиде да се радва на оградата при гостуващата агитка.

Каранга към този момент имаше един жълт картон, на няколко пъти му бе икономисан втори, само че поради трагичния процес основният арбитър Георги Димитров имаше някакво съображение да не го изгони за насладата. Не по този начин обаче бе единствено минута по-късно. Малко преди възобновяване на играта Фернандо си разреши жест с ръка, ориентиран към публиката на " орлетата ", че ще им пререже гърлата.
 Пирин - ЦСКА-София 1:2 @@@
Съдията се уплаши, че при картон Каранга е навън за дербито със " сините " и не му подвигна даже подобен с жълт цвят. Очакваше се Дисциплинарната комисия към БФС да прегледа случая, само че поради днешните решения, където са изнесени наказванията в професионалния футбол - както на футболисти и треньори, по този начин и на клубове, казусът с южноамериканският голмайстор не се загатва. Първа лига 25 кръг, неделя 11 март  Пирин (Благоевград) 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР