Нападателят на ЦСКА - София Дюкенс Назон стресна привържениците, които

...
Нападателят на ЦСКА - София Дюкенс Назон стресна привържениците, които
Коментари Харесай

Дюкенс Назон стресна феновете на ЦСКА - София, след като се появи с наколенка

Нападателят на ЦСКА - София Дюкенс Назон стресна последователите, които се бяха събрали, с цел да поддържат отбора на последната подготовка преди мача с Лудогорец, написа " Тема Спорт ".
 Финален епизод от борбата за купата сред Лудогорец и ЦСКА - София

 Финален епизод от борбата за купата сред Лудогорец и ЦСКА - София


Заниманието се организира въз основата на Дунав в Русе и бе изгледано от към стотина ентусиасти. Те бяха съществено изплашени, когато голмайсторът на тима се появи на терена с наколенка, подсказваща, че има здравословни проблеми. Хаитянинът обаче взе пълноценно присъединяване в тренировката и ще стартира от първата минута на следващия ден на " Хювефарма Арена ".

" Тема Спорт " осведоми, че Назон е изпитал болки в дясното коляно след заниманието въз основата в Панчарево в четвъртък. Те няма да му попречат да играе против Лудогорец, само че към този момент са взети ограничения и нападателят носи специфична наколенка.

В групата на “червените ” попаднаха 20 футболисти, а с тима пътуваха и контузените Жеферсон и Галин Минков, които ще изгледат днешната среща в Разград от трибуните.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР