Нападателят на ЦСКА-София Али Соу обяви след трудната победа с

...
Нападателят на ЦСКА-София Али Соу обяви след трудната победа с
Коментари Харесай

Али Соу: Уморени сме и сме доволни, Ахмедов ни върна в мача

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу разгласи след сложната победа с 2:1 над Сиренс в първия прелиминарен кръг на Лига Европа, че при по-сериозен противник алените са щели да играят по-добре.

“Труден мач. Подготвихме се за нещо сходно. Знаехме, че ще бъде доста идзтощително. Треньорът ни приготви доста добре. Знаехме, че ще е доста мъчно.

Важното е, че спечелихме. Уморени сме и сме удовлетворени, че победихме. Трябва да мине време, с цел да погледнем по-детайлно.

Имаме доста положителни офанзивни футболисти. Придържаме се към решениията на треньора. Трябва да реализираме нужните победи.

Трябваше да играем по-добре. Щяхме да подходим по-добре, в случай че противникът бе по-изискващ. Но спечелихме”, сподели Соу за дуела, след което обясни за своята игра и партньорството му с Ахмедов.

“Физиката е значима, само че и менталната страна на нещата е значима. Не би трябвало да се предаваш. Трябва да опитваш и голът ще пристигна.

Много съм благополучен, че Ахмедов вкара значим гол. Той ни върна в мача. И за него бе доста значимо да осъществя.

За нападателя е по-лесно, когато има още някой до него. Да взима част от вниманието.

Трябва да продължим да работим. Утре да отидем и да упражняваме. Да изиграем идващия мач, тъй като всяка среща е важна”, обясни таранът на алените, след което призна, че без аудитория е мъчно, само че по-голям е човешкият живот.

“Феновете са значими, само че е по-важно да бъдат избавени животи. Искаме почитателите да са до нас, а те са до нас с мислите си. Ще продължим да се борим”, даде обещание Али Соу. Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР