Нападателят на ЦСКА-София Али Соу беше много доволен, след като

...
Нападателят на ЦСКА-София Али Соу беше много доволен, след като
Коментари Харесай

Али Соу: Много съм доволен от Любо Пенев, искаме титлата

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу беше доста удовлетворен, откакто означи своя първи хеттрик за " алените ". Той се разписа три пъти при триумфа с 5:1 над Септември от 24-ия кръг на Първа лига. Нападателят има седем гола от 16 мача.

" Много съм благополучен от трите точки, които спечелихме. Това беше мач, който трябваше да вземем. Представихме се добре, играхме добре. Винаги е наслаждение, когато вкарваш голове. За нападателите е значимо да се разписват. Щастлив съм, че означих хеттрик. Имахме нужна от точките след загубата от Левски, по тази причина беше наложителна успеха. Беше значимо да спечелим, с цел да останем в борбата за върха. Щастлив съм, че съумях да осъществявам този първи хеттрик в България. Ще се опитам да реализира още сходни достижения. Много съм удовлетворен от треньора Любослав Пенев. Начинът на игра ми харесва, като сътворяваме състояние. За мен това е значимо. Целият тим мисля, че харесва по какъв начин играем ", разяснява Соу след мача.

" Бях си сложил задача през зимата. Мауридес го няма, само че аз не би трябвало да се отпущам, ами да бъда още по-концентриран и да работя крепко, с цел да отговоря на условията. Ще работим доста. Всеки един от трите тима на върха желае да е първенец. Няма да спрем да се борим. Искам аз да съм първенец, желая ние да сме първенци. ЦСКА да е първенец. Искам ние да бъдем любимец за купата. Ще би трябвало да гледаме мач за мач ", добави Соу. Първа лига 24 кръг, събота 2 март  ЦСКА-София 5:1краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР