Нападателят на ЦСКА - Калоян Кръстев е считан за сигурно

...
Нападателят на ЦСКА - Калоян Кръстев е считан за сигурно
Коментари Харесай

Калоян Кръстев може да продължи кариерата си в Локомотив

Нападателят на ЦСКА - Калоян Кръстев е считан за несъмнено ново попълнение на Локомотив (София), написа " Труд news ". Таранът си потегля от Берое след едногодишен престой чартърен от " армейците ", чиято благосъстоятелност е.

Бившият юношески национал има контракт с " алените " за още сезон, само че не е изключено да премине при железничарите и като свободен сътрудник. Почти несъмнено ЦСКА няма да прави пречки на някогашния футболист на Славия.
 Локомотив (София) сподели в обществените мрежи новия си екип
Локомотив (София) сподели в обществените мрежи новия си екип

Доставчик на спортната екипировка на приключилия девети в efbet Лига още веднъж ще е Joma

В " Надежда " се завръща и Димитър Митков. Нападателят игра чартърен в Рубин Казан напролет, само че съветският клуб няма да го откупи. Както е известно, босът на Локомотив (София) - Иван Василев реализира сделка със Стойчо Стоев, който ще е новият старши-треньор, откакто Станислав Генчев пое Ботев Пд.

Очаква се назначението на легендата на " червено-черните " да бъде оповестено от клуба до дни. Стоев е младеж на " железничарите ", като за последно води Лудогорец през 2019 година.

Специалистът към този момент работи по селекцията. Сред набелязаните за нови попълнение е и досегашният халф на Локомотив (Пловдив) - Петър Витанов. Ръководството на черно-белите везе решение да не предлага нов контракт на 28-годишният полузащитник и той си потегли като свободен сътрудник. От " Надежда " незабавно са се свързали с играча, като са му отправили предложение. Футболистът е декларирал, че първо ще се опита да си откри тим в чужбина. Сред обсъжданите състезатели е и Александър Георгиев. Неговият контракт с Арда също изтича и няма да бъде възобновен. Така дой би пристигнал при " червено-черните " без пари. Вариант пред него е и Славия. 12 са играчите на Локо Сф, които към днешна дата съвсем несъмнено напущат. Нови контракти са подписали вратарят Любенов и Ивайло Найденов. Очаква се това да стори и Мики Орачев.
 Oсновни играчи на Локомотив (София) ще последват Генчев в Ботев (Пловдив)
Oсновни играчи на Локомотив (София) ще последват Генчев в Ботев (Пловдив)

Вратарят и офанзивният футболист бяха неизменими титуляри на " железничарите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР