Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон ще получи допълнителна почивка от

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон ще получи допълнителна почивка от
Коментари Харесай

Назон се отравя към изхода на Арията

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон ще получи спомагателна отмора от треньора Саша Илич, оповестява " Тема Спорт ". В последните две седмици той бе зает с националния тим на Хаити за шампионата Голд Къп. Той се разписа при успеха с 2:1 над Катар, само че не съумя да помогне на отбора си да продължи напред след загубите от Мексико (1:3) и Хондурас (1:2).
 Чаканият от ЦСКА Данило Асприля към този момент е в България
Чаканият от ЦСКА Данило Асприля към този момент е в България

Дойде с Бейтар Йерусалим

Голмайсторът на армейците за миналия сезон сигурно няма да се причисли към състава на Илич за лагера в Австрия, който завършва в неделя. Все още не е ясно по кое време той ще се включи в заниманията в София. Назон е осъден за първите две срещи от новия сезон поради насъбрани жълти картони и може да се появи на терена най-раво за семейството на Сепси в Лигата на конференциите на 27 юни.

Плановете на " Армията " са 29-годишният хаитянин да бъде продаден до края на летния трансферен интервал. Червените към този момент се укрепиха с двама класни нападатели - Майкъл Естрада и Матиас Фаетон, а през септември в игра би трябвало да се завърне и Браян Морено.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР