Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон - се къпе в комплиментите

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон - се къпе в комплиментите
Коментари Харесай

Назон подгони рекорд в Хаити

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон - се къпе в комплиментите на медиите в Хаити, откакто се завърна за националния отбор на островната страна след дълга пауза. Таранът заби първия гол в квалификацията с Монсерат, извоювана от отбора му с 4:0, и остана на терена през всичките 90 минути. След дуела в Хаити не пестят похвалите си за изявите на Назон на терена.

Нещо повече - медиите считат, че той ще усъвършенства рекордното достижение на голмайстор №1 в историята на островната страна - Еманюел Санон. Голямата легенда на Хаити има 37 гола за държавния си отбор, а Дюкенс Назон е втори в ранглистата с 26 попадения в 50 мача. С 28 гола е Ги Сен-Вил, само че огромна част от тях не са в приети от ФИФА мачове и достижението му отсъства от интернационалните статистики.
 ЦСКА следи футболисти от българското състезание
ЦСКА следи футболисти от българското състезание

Вече се работи по селекцията

" Завръщането на Назон се отплаща и няма подозрение в това. " Той беше един от най-хубавите на терена при успеха на Хаити над Монсерат. Дюкенс, който е любим на почитателите, означи първия гол. Само няколко минути след началото на второто полувреме Назон съобщи напълно нов искра тима. Той вкара страховит гол, откакто отстрани противник с десния крайник, с цел да вкара с левия, откакто получи пас от Дерик Етиен.

В 50 мача с фланелката на Хаити до момента футболистът на ЦСКА е вкарал 26 попадения. Той ще има опция да усъвършенства достижението си още във вторник (б.р. - днес) против Бермуда, които също са измежду жертвите му ", написаха в Хаити, представени от " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР