Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон, говори за предаването по DIEMA

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон, говори за предаването по DIEMA
Коментари Харесай

Назон: Трябва да бъдем обединени, новият треньор има хубави идея

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон, приказва за предаването по DIEMA SPORT - " Домът на футбола ", за сложния старт, с който " алените " потеглиха новия футболен сезон. Хаитянинът обоснова своите причини за какво резултати на столичани са толкоз слаби.

" Има доста аргументи за тази загуба. Не показахме положително лице. Имаме доста проблеми, с които би трябвало да се оправяме. Всеки би трябвало да поеме отговорност. Трябва да бъдем единни и обединени в това състояние ", сподели Назон за Домът на футбола.
 ЦСКА възобновява заниманията в
ЦСКА възобновява заниманията в " Армейското учебно заведение "

Ето детайлности

" Разликата отпреди няколко месеца е голяма. Преди имахме пристрастеност. Влизахме във всеки мач с мисълта, че можем да спечелим. Към момента не демонстрираме нищо от това. Надявам се, че става дума за неприятен старт на сезона и скоро ще намерим метод да обърнем обстановката и да тръгнем по вярната посока. Не мисля, че изгубената купа оказа съществено въздействие. Разочаровани бяхме. Ставаше въпрос за 1 точка.

Бяхме близо. Стартът ни в този момент не е сполучлив, не знам какво се промени. Трябва да бъдем обединени, защото когато има поддръжка в съблекалнята, се предава и на терена. Трябва да се върнем към това, което правихме в хода на цялата предходна година», добави още нападател.

" Като футболисти би трябвало да одобряваме треньорските рокади. Новият треньор има хубави концепция. Трябва да се подобрим във всяко отношение. Не става въпрос за система на игра, а за влагането ни. Трябва да започваме всеки мач с концепцията да го спечелим, а не да не го загубим. Това са разнообразни неща ".

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР