Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, беше избран за Играч

...
Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, беше избран за Играч
Коментари Харесай

Дюкенс Назон: Липсват ни малките детайли

Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, беше определен за Играч на мача при равенството 1:1 против Черно море и ще пие шампанското на Gong.bg. Хаитянинът съобщи, че дребните елементи липсват на тима. 

" Разочарован съм, тъй като беше домашен мач. Мисля, че Черно море не би трябвало да взима нищо от гостуването си тук, тъй като това е нашият дом. Имахме шансове за гол, само че не вкарахме. Липсват ни дребните елементи и би трябвало да ги нагодим, с цел да се борим за купата ", стартира Назон. 

" Мач след мач започваме да играем по-добре. Завръщаме се към нашия футбол. Трябва да вкараме опциите си, това беше казусът през днешния ден. В същото време не би трябвало да пускаме такива попадения ". 

" Мисля, че атмосферата е добре. Не мисля, че ритъмът ни липсва, пристигнаха много нови футболисти. Нямахме задоволително отмора. Трябва да гледаме положително. Днес не спечелихме, само че и не загубихме ", продължи нападателят. 

" Обичам да оказвам помощ на тима и да съм ефикасен. Доволен съм, че вкарах, само че първата ми цел да е оказвам помощ на тима. Успехите ще зарадват почитателите, сигурен съм, че ще ги забележим да ни поддържат. Аз им вярвам, уповавам се и те да ни повярват. Има отмалялост, с която би трябвало да се оправим. Позитивните резултати ще създадат по този начин, че с почитателите да сме едно ", добави нападателят. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР