Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон беше избран за Играч на

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон беше избран за Играч на
Коментари Харесай

Дюкенс Назон: Няма значение дали вкарвам или асистирам, важни са победите

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон беше определен за Играч на мача при успеха с 3:1 над Ботев Пловдив от читателите на Gong.bg. Хаитянинът вкара две от попаденията за триумфа на " алените ". Голмайсторът показа, че за него не е значимо кой бележи, а трите точки. 

" Щастлив съм. Искам да благодаря на съотборници си, тъй като това е победа за тима. Можех да се оправя и по-добре. Най-важното за нас са трите точки. Спомням си в първия мач, в който вкарах от дузпа. Най-важното за нас е да печелим трите точки във всеки мач. Доволен съм и от асистенцията, която направих. Важни са успехите. 

Ние доста се майтапим с Де Нойер. Имаме страхотна връзка на и отвън терена. Като нападател е значимо да въвеждам. Попаденията са значими, само че задачата е да сме първенци. Това минава през победа във всеки мач, само че няма значение кой вкарва. Щастлив съм, че вкарах два гола през днешния ден. 

Сега нещата са по-различни. Феновете са тук, нямахме самообладание да се върнат. Фенове на ЦСКА от Хаити и мои почитатели бяха тук. Специално за мен е да ги видя в България. Те учат в България. Щастлив съм, че пристигнаха на стадиона ", сподели Назон. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР