Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон бе избран за Играч №1

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон бе избран за Играч №1
Коментари Харесай

Дюкенс Назон: Отборният дух е най-доброто ни оръжие в битката за титлата

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон бе определен за Играч №1 на 20 кръг.

В анкетата гласоподаваха 18 треньора. Победителят получи 8 гласа. Спас Делев получи 5 гласа. Чавдар Ивайлов от Ботев Враца има 3 гласа. Доминик Янков има 1 глас.

" Щастлив съм, че завоювах тази премия. Радвам се, че представям ЦСКА. Надявам се със съотборниците ми да спечелим тази премия още пъти. Ще играем за шампионската купа. Надявам се, че головата ми форма ще продължи. Вярвам, че мога да стана голмайстор. Това не е основната ми цел. Предпочитам да съм първенец. Ще дам всичко от себе си да стана голмайстор ", безапелационен бе футболистът.

Нападателят е впечатлен от равнището на българския футболен хайлайф и на тимовете в него.

" Нивото на шампионата е положително. Първоначално мислях, че мощните тимове са едвам два или три, само че по късно разбрах, че не е по този начин. В шампионата се залага на физиката. Партнирам си добре с всички мои съотборници. Атмосферата в тима е добра. Обичам играещите на позиция №10 да ми дават асистенции, тъй като схваща играта ми. Отборният дух е най-хубавото ни оръжие в борбата за купата ", добави той.

Играчът отличи значимостта на наставника Саша Илич и " алената " аудитория.

" Срещу Локомотив Пловдив дадохме всичко от нас, само че в някои мачове просто не се получават нещата. Най-важното в борбата за купата е да не губим точки. Чувствам се по-бърз. Грижа се за тежестта си, тъй като Саша Илич го изисква. Подготовката в Турция ми оказа помощ да се усещам по-добре. Треньорът има вяра в нас, той е почтен. Когато не играем добре, ни го споделя. Той ни дава сила. Усеща се, когато не е с нас. Нагласата преди мача с ЦСКА 1948 е същата, като преди всеки мач. Може би мотивацията е малко по-голяма, тъй като почитателите ни желаят да ги убием. Нуждаем се от публиката. Приятелите ми във Франция се възхищават на шоуто, което вършат. Обожавам го. До края на годината желая да печеля всичко.

Голмайсторът е щастлив, че е получил повиквателна за националния тим на Хаити и въпреки опасенията му, че пътуването ще го измори, той е убеден, че ще даде всичко от себе си както на клубно, по този начин и на национално равнище.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР