Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба може да се подложи на

...
Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба може да се подложи на
Коментари Харесай

Разкритие: Травма в коляното мъчи нов в ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба може да се подложи на интервенция скоро, написа „ Тема Спорт “.

Контузията в коляното, която съществено забави привличането на котдивоареца през лятото, още веднъж се е обадила и му основава проблеми.

Това е и повода той да остане отвън групата за мачовете с Лудогорец и Хебър.

За последно някогашният състезател на Алтай бе титуляр в формален дуел във безконечното дерби с Левски преди паузата за националните тимове, а по-късно игра в контролата със Септември и се появи като запаса в срещата с Пирин на „ Армията ”.

След успеха над Хебър Саша Илич разгласи: „ Мое решение е Дауда Бамба да бъде оставен отвън групата за този дуел “.

Котдивоарецът обаче пропусна и вчерашната подготовка на ЦСКА, като се готвеше единствено във фитнеса. Той няма да попадне в групата на отбора и за гостуването на Ботев Пловдив в сряда.

Припомняме, че 27-годишният Бамба дойде за автограф с ЦСКА още при започване на юли. Тогава обаче от „ Армията “ оповестиха:

„ След обстойни прегледи, които включваха, с изключение на детайлно извършените общоприети процедури по този начин и ЯМР, стана ясно, че има предпоставки за възможна контузия в коляното. Консултации с няколко специалисти у нас и в чужбина потвърдиха, че травма може да бъде предотвратена при използване на превантивни лечения. По гледище на Саша Илич Дауда Бамба ще тренира в продължение на месец с тима “.

Така на 3 август в последна сметка нападателят парафира с армейците, а до момента има изиграни 8 мача, в които се разписа един път. Не е изключено обаче повече да не се появи на терена до края на есенния дял на шампионата. В момента Илич разполага с няколко варианти за върха на офанзивата, само че липсва изявен голаджия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР