Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба може да се подложи на

...
Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба може да се подложи на
Коментари Харесай

Нападател отпада от сметките на ЦСКА за дълго?

Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба може да се подложи на интервенция скоро, твърди  " Тема Спорт ". Контузията в коляното, която съществено забави привличането на котдивоареца през лятото, още веднъж се е обадила и му основава проблеми. Това е и повода той да остане отвън групата за мачовете с Лудогорец и Хебър.

За последно някогашният състезател на Алтай бе титуляр в формален дуел във безконечното дерби с Левски преди паузата за националните тимове, а по-късно игра в контролата със Септември и се появи като запаса в срещата с Пирин на " Армията ".
 Бамба: Искам да вкарам колкото се може повече голове
Бамба: Искам да вкарам колкото се може повече голове

" Добре е да вкараш първия си гол, само че най-важното е, че взехме трите точки "

След успеха над Хебър Саша Илич разгласи: " Мое решение е Дауда Бамба да бъде оставен отвън групата за този дуел ". Котдивоарецът обаче пропусна и вчерашната подготовка на ЦСКА, като се готвеше единствено във фитнеса. Той няма да попадне в групата на отбора и за гостуването на Ботев Пловдив в сряда.

Припомняме, че 27-годишният Бамба дойде за автограф с ЦСКА още при започване на юли. Тогава обаче от " Армията " оповестиха: " След обстойни прегледи, които включваха, с изключение на детайлно извършените общоприети процедури по този начин и ЯМР, стана ясно, че има предпоставки за възможна контузия в коляното. Консултации с няколко специалисти у нас и в чужбина потвърдиха, че травма може да бъде предотвратена при използване на превантивни лечения. По гледище на Саша Илич Дауда Бамба ще тренира в продължение на месец с тима ".

Така на 3 август в последна сметка нападателят парафира с армейците, а до момента има изиграни 8 мача, в които се разписа един път. Не е изключено обаче повече да не се появи на терена до края на есенния дял на шампионата. В момента Илич разполага с няколко варианти за върха на офанзивата, само че липсва изявен голаджия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР