Нападателят на ЦСКА Али Соу вкара поредния си гол, но

...
Нападателят на ЦСКА Али Соу вкара поредния си гол, но
Коментари Харесай

Звезда на ЦСКА заби палава тийнейджърка

Нападателят на ЦСКА Али Соу вкара следващия си гол, само че този път не в противниковата врата, а в персоналния си живот. Звездата на „ алените “ мачка чаршафите с неземна родна хубавица, видя HotArena.

Става въпрос за 19-годишната Габриела Крекманова, която е много дейна в обществените мрежи с разголените си фотоси. Красавицата става известна още на 16 години, когато печели купата „ Момиче Ловеч - 2017 година “, след което се изявява и като част от журито в състезанието. Габриела и Соу към този момент живеят дружно в един от най-тузарските комплекси в София, който се намира на " Симеоновско шосе ". Футболистът и новата му половинка не крият възприятията си и постоянно демонстрират общи фотоси. Тийнейджърката не пропуща домашен мач на ЦСКА, като в събота е участвала и на измъчената победа над " Витоша " (Бистрица) с 1:0, написа " Телеграф ".

Междувременно съотборникът на Али Соу в ЦСКА - Стефано Белтраме, отбрани нападателя след пропуснатата дузпа в дуела с " Витоша ". 27-годишният италианец показа, че никой в съблекалнята не се сърди на Соу за пропуща. Освен наказателния удар гамбиецът профука и други чисти положения. „ Дузпите са лотария, в никакъв случай не знаеш какво ще стане. Али Соу просто нямаше шанс в обстановката. На всеки може да се случи “, сподели Белтраме.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР