Нападателят на ЦСКА - Али Соу обяви, целта си да

...
Нападателят на ЦСКА - Али Соу обяви, целта си да
Коментари Харесай

Али Соу: Люпко беше смел треньор и се опитваше да направи силен колектив

Нападателят на ЦСКА - Али Соу разгласи, задачата си да вкара над 17 гола до края на сезона. Гамбиецът добави, че есенният полусезон постоянно е по-слаб за него, само че през зимата се разсънва силата в него, оповестява Меридиан мач.

Соу, който има 6 попадения в Първа лига до този миг похвали някогашния ментор на тима - Люпко Петрович, наричайки го “силна персона и самоуверен треньор”, който се е опитал да направи мощен колектив.

“При мистър Люпко се усещаше по-силно неговата персона. Той беше самоуверен треньор и се опитваше да направи мощен колектив, да бъдем дружно. Имаше своя философия за футбола, както и всеки различен треньор. Той доста държеше на тима, не на всеки поотделно - на тима. Жалко е, че си потегли не по метода, по който искаше, не по метода, по който искаше управлението, почитателите, както и ние, играчите. Надяваме се, че при новия треньор ще имаме повече триумфи. Той работи добре, всички сме спокойни, имаме му доверие. Треньорската промяна постоянно е деликатна и от време на време сложна за играчите. Някои привикват за седмица, други не съумяват и за месец. Но се надяваме да е за по-добро”, показа Али Соу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР