Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров очаква сериозна битка на

...
Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров очаква сериозна битка на
Коментари Харесай

Камбуров: Дано не ни се смее Европа с някаква излагация, утре ще съм под прицел

Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров чака сериозна борба на терена в утрешния мач сред неговия отбор и ЦСКА-София. Ветеранът е наясно, че напрежението може би ще е по-високо от различен път, само че се надява отвън терена да няма провокации и проблеми, които да имат отзив даже отвън рамките на страната.

“Очаквам да победим на следващия ден, а дали аз ще играя, решението е на старши треньорът. За мен ще е естествен мач. Трябва европейско държание да покажем. Аз съм сигурен, че на терена всичко ще бъде обикновено - борба. Дано не се стигне до това да ни се смее цяла Европа с някакви излагации отвън терена. Чувствам се добре, упражнявам към този момент с тима. Надявам се, в случай че треньорът реши, да оказа помощ на отбора да победи. Призовавам всички да се пазят от COVID-19. Има си го корона вирусът, всеки го кара друго.

“Аз постоянно съм бил водач, тъй че няма да е по-различна ролята ми. Когато Камбуров вкарва се вижда, когато не вкарва - отново. Ще стана голмайстор, в случай че сме здрави и тимът играе добре. Аз не мога да глътна топката от центъра и да я вкарам. Играл съм в Ботев - Локо пред 20 000 и не са ме посрещали добре, само че съм привикнал. Аз съм експерт. Със сигурност на следващия ден ще бъда индивидът под прицел, само че по тази причина съм Мартин Камбуров, да си нося последствията”, сподели Камбуров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР