Нападателят на ЦСКА 1948 Александър Колев даде мнението си след

...
Нападателят на ЦСКА 1948 Александър Колев даде мнението си след
Коментари Харесай

Алекс Колев: Щастлив съм от победата, придобихме добър облик

Нападателят на ЦСКА 1948 Александър Колев даде мнението си след успеха на своя отбор над Ботев (Враца) в първия кръг от пролетния дял на efbet Лига. Таранът заби два гола и подаде за още един, а " алените " се постановиха с 4:0 като посетител.
 ЦСКА 1948 смаза Ботев (Враца) и чака Левски ЦСКА 1948 смаза Ботев (Враца) и чака Левски
" Щастлив съм, че победихме, головете са за мен едно позитивно нещо. Радвам се, че победихме Ботев във Враца, те имат единствено една загуба като домакини. Показахме една добра игра и си изпълнихме проекта, добре стояхме на терена, хванахме си шанса и справедливо спечелихме.

Искам да благодаря на всички съотборници, от малко време съм тук, стараем се да даваме всичко от себе си. Можехме още голове да вкараме. Надявам се да сме ги запазили за идващия мач.

Мисля, че придобихме добър образ, много съществено работехме по време на подготовката. Сработваме се добре, конкуренцията е огромна. Нещата се получават добре, всеки се показва добре, тъй че нещата мисля, че се получиха добре за първи мач.

Доста научих от чужбина, по-опитен съм. Понаучих някои неща, които липсват тук. Играе се по-динамичен футбол там. Засега мисля единствено за предсавянето си в тима ", съобщи Колев.

Снимка: Start-Photo
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР