Нападателят на ЦСКА 1948 – Александър Колев, подчерта, че Лудогорец

...
Нападателят на ЦСКА 1948 – Александър Колев, подчерта, че Лудогорец
Коментари Харесай

Колев: Лудогорец е най-сериозният отбор у нас, но и те имат слаби страни

Нападателят на ЦСКА 1948 – Александър Колев, акцентира, че Лудогорец също има своите слаби страни, които са оценени от треньорския щаб на „ армейците “ и добави, че се надява отборът на старши треньора Любослав Пенев да си тръгне с положителен резултат от Разград.

„ Лудогорец несъмнено е най-сериозният тим в нашето състезание. Показват го в евротурнирите, демонстрират го и у нас, тъй че ще бъде един доста сложен мач. Но и те си имат своите слаби страни. Анализираме ги, гледаме ги. Ние гледаме нашата игра и мисля, че всичко е допустимо. Не сме по-слаб тим от тях. Надявам се да си тръгнем от Разград с един положителен резултат “, съобщи Колев в изявление пред Euronews Bulgaria.

На въпрос по отношение на дълготрайните цели на ЦСКА 1948 таранът отвърна:

„ Целите са високи. Играем мач за мач. Надявам се в бъдеще да сме още по-напред в класирането, тъй като мисля, че имаме опцията. “

Деветката на „ армейците “ направи и съпоставяне сред футбола в България и този в Полша, където игра през забележителен интервал от своята кариера, като носи екипите на Сандеция, Арка, Раков и Стал Миелец.

С Арка Гдиня е притежател на Суперкупата на Полша през 2018 година Също по този начин е и сребърен медалист от Суперкупата на България с Ботев (Пловдив) през 2014 година и от Суперкупата на Казахстан с Кайсар през 2020 година Най-силните си сезони изиграва със Сандеция (Нови Сонч) през 2017/18, със Стал Миелец през 2016/17 и с Геел през 2013/14 с по надлежно 7 гола във всеки един от тях.

“В Полша футболът е по-динамичен. По-бързо се тича, по-бързо се играе. Инфраструктурата съгласно мен е по-развита спрямо България. Терените са на топ равнище. Атмосферата е по-хубава. Много повече са позитивите. Технически обаче не мисля, че сме по-лоши футболисти от тях. Имах още контракт там, само че ми се наложи да разтрогна по фамилни аргументи. Трябваше да си бъда в България. Влязохме в контакт с ЦСКА 1948 и с още няколко тима. Предпочетох ЦСКА 1948, тъй като за мен това беше най-хубавата алтернатива за мен и за моето развиване като футболист и не скърбя за избора си ”, безапелационен бе Колев.

Нападателят изрази и разочарованието си, че не получи повиквателна за националния тим на България в края на предишния сезон, когато показва впечатляваща форма с алената фланелка.

„ За националния тим мислех, да ви кажа. Вкарах тази година 10-12 гола и мислех, че имам някакъв късмет да бъда извикан. Селекционерът тогава Ясен Петров по този начин реши. Сега новият треньор разчита на млади момчета. Всеки си има своя визия, свое виждане за футболистите. Вече не се надявам “, приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР