Нападателят на ЦСКА – Дюкенс Назон, е пожелал клубът да

...
Нападателят на ЦСКА – Дюкенс Назон, е пожелал клубът да
Коментари Харесай

Назон не иска в ЦСКА, настоява за трансфер

Нападателят на ЦСКА – Дюкенс Назон, е поискал клубът да го продаде до края на трансферния прозорец, разкриха от „ Българска войска “. Таранът желал да се отърве от напрежението в клуба, което докара до ампутиране на гредите на стадиона и надпис „ Срам и срам “, с който осъмна Сектор „ A “ на „ Армията “ ден след загубата на „ алените “ в Разград с 0:3.

Хаитянинът беше пред трансфер още по време на зимната пауза, само че се съгласи да остане в ЦСКА за евротурнирите. Отборът обаче завърши бързо присъединяване си в тях и Дюкенс Назон няма желание да бъде на „ Армията “ до края на контракта си, написа „ Мач Телеграф “.

На този стадий продажбата му не се реализира, тъй като „ алените “ са поставили висока цена за 29-годишния таран. Иначе към него има интерес от няколко направления, като най-силен е от Русия и Турция.

„ Наистина не знам какъв е казусът в ЦСКА, мисля, че те са доста. Трябва да превключим на друга предавка и за измъкнем нещо положително от обстановката, в която се намираме. Не мога да ви дам съответен отговор. Не знам какво се случва. Като нападател се пробвам постоянно да усъвършенствам нещата, само че не мога да играя самичък против 11 “, изясни преди няколко дни обезвереният Дюкенс Назон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР