Нападателят на Царско село - Венцислав Христов е попаднал в

...
Нападателят на Царско село - Венцислав Христов е попаднал в
Коментари Харесай

Два отбора от efbet Лига имат интерес към Венцислав Христов

Нападателят на Царско село - Венцислав Христов е попаднал в проектите на два тима от efbet Лига за лятната селекция, написа " Тема Спорт ". 33-годишният футболист прави извънредно мощна пролет с Царско село. Toй вкара 6 гола в последните си 6 мача за царета и е с съществена заслуга възможностите за избавление не столичани да са още живи.

Една от вариантите за Христов е завръщане в Берое. Там той записа най-силния си интервал в кариерата. През 2013-15 изигра 51 дуела и вкара 17 попадения. Треньорът на заралии Петър Хубчев търси точно подобен вид състезател - с опит и с по-ниски финансови искания.

Другият вид за нападателя е ФК ЦСКА 1948. Там обаче може да се стигне до трансфер единствено, в случай че Алекс Колев не остане в тима. В отбора е още и Мартин Тошев.

У нас Венцислав Христов към този момент игра за куп клубове - Локо Сф, Спортист Своге, Несебър, Монтана, Черноморец Бургас, Левски, Нефтохимик, Верея, Арда, Славия и Созопол. А престоят му в Царско село е втори, откакто към този момент игра в отбора през 2019 година.
 Жереми Петрис още веднъж е бил следен от Левски
Жереми Петрис още веднъж е бил следен от Левски

Мечо Телкийски прави оценка качествата му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР