Нападателят на Тотнъм Хьон-Мин Сон заяви, че би се преместил

...
Нападателят на Тотнъм Хьон-Мин Сон заяви, че би се преместил
Коментари Харесай

Ас на Тотнъм разкри защо е отказал да заиграе в Саудитска Арабия

Нападателят на Тотнъм Хьон-Мин Сон съобщи, че би се преместил в Саудитска Арабия, с цел да продължи кариерата си, в случай че искаше, само че е избрал да остане в клуба от Висшата лига, с цел да " изкупи виновността си " след разочароващата акция 2022/2023.

Сон завоюва Златната обувка на Висшата лига за най-вече голове през сезон 2021/2022 с 23 попадения, само че поради травми и загуба на форма националът на Република Корея вкара единствено 10 пъти предишния сезон, до момента в който Спърс приключиха осми в класирането.
 Официално: Тотнъм притегли Манор Соломон
Официално: Тотнъм притегли Манор Соломон

Договорът му е за 5 години

31-годишният футболист беше свързван с трансфер в Саудитска Арабия, само че на конференция в Пърт преди предсезонния другарски мач против Уест Хям, той даде обещание да остане в тима от северен Лондон.

" Вероятно, в случай че желаех да отида в Саудитска Арабия, щях да съм там, не тук. Обичам да играя футбол. Очевидно парите също са значими, само че бленувам да играя във Висшата лига и имам още доста неща за извършване ", сподели той.
 Тотнъм е подготвен на всичко, с цел да задържи Хари Кейн
Тотнъм е подготвен на всичко, с цел да задържи Хари Кейн

" Особено предишния сезон аз страдах физически. Това не е Сон, който познавам. Така че желая да потвърдя, че този сезон съм Сон, който всички познаваме.

Искам да потвърдя това на себе си и желая да се върна в клуба, на който числя се. Саудитска Арабия, явно множеството хора отиват там сега, което е в действителност, в действителност забавно. Но Висшата лига към момента е фантазия за мен и чакам с неспокойствие този сезон ", добави кореецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР