Нападателят на Тотнъм Хари Кейн заяви, че тази година е

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн заяви, че тази година е
Коментари Харесай

Рекордьорът Кейн: Невероятно е да ме сравняват с Меси и Шиърър

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн съобщи, че тази година е била извънредно сполучлива за него. Днес той усъвършенства няколко върха, откакто осъществя хеттрик при успеха на " шпорите " с 5:2 против Саутхамптън в среща от 20-ия кръг на британското футболно състезание.

Кейн стана най-резултатният футболист в историята на британската футболна Висша лига в границите на една календарна година. 24-годишният англичанин към този момент има 39 попадения за 2017 година, с което усъвършенства досегашния връх на Алан Шиърър от 36 гола отпреди 22 години. Това беше рекорден шести хеттрик за календарната година за нападателя във Висшата лига и негов общо осми за 2017-а, с което той приключва годината като най-хубав изпълнител в европейския футбол на клубно и национално равнище с 56 попадения, с две повече от звездата на Барселона Лионел Меси.

" Имах фантастична година. Това да ме съпоставят с Меси и Шиърър е необикновено. Да отбележа още един хеттрик е отличен метод да приключва тази година. Много съм благополучен ", сподели Кейн пред “Би Би Си”.
Harry Kane beating all the Premier League legends pic.twitter.com/ODD9JDuzhc
— B/R Football (@brfootball) December 26, 2017

" Беше доста мъчно да не мисля за върха по време на мача. Исках да спечелим, само че желаех и да отбележа гол. Чувството да подобря този връх е ужасно ", добави футболистът на Тотнъм.

" Искам да поздравя Хари Кейн. Това е голямо достижение за него и изцяло справедливо. Ние всички сме доста щастливи. Това е необикновено и би трябвало да го отпразнуваме ", сподели мениджътът на Тотнъм Маурисио Почетино. Премиър лийг 20 кръг, вторник 26 декември  Тотнъм 5:2краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР