Нападателят на Спортинг Лисабон Виктор Гьокерес вкара своя 31-и гол

...
Нападателят на Спортинг Лисабон Виктор Гьокерес вкара своя 31-и гол
Коментари Харесай

Арсенал, Челси и Ман Юнайтед ще се борят за голмайстора на Спортинг

Нападателят на Спортинг Лисабон Виктор Гьокерес вкара своя 31-и гол за сезона пред скаутите на Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед в четвъртък вечер. И трите тима имат интерес да привлекат шведския национал през лятото, оповестява The Mirror.

Гьокереш има откупна уговорка на стойност от 100 милиона евро в контракта му със Спортинг, който е до лятото на 2025-а година. 25-годишният нападател дойде в португалската столица от британския втородивизионен Ковънтри Сити преди началото на сезона.

Съобщава се, че скаути на Арсенал са следили няколко футболисти при успеха на Спортинг с 2:1 над Бенфика в първия ½-финал от Купата на Португалия, в това число 20-годишния централен бранител Усман Диоманде.

Но се счита, че Гьокерес е бил главният обект на интерес, защото мениджърът Микел Артета и спортният шеф Еду възнамеряват желаят непременно да вземат нов нападател, когато трансферният прозорец отвори още веднъж. Те обаче ще срещнат конкуренция от Челси и Манчестър Юнайтед, които също имат апетити към шведа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР