Нападателят на Спортинг (Лисабон) Виктор Гьокерес разкри, че няма амбиции

...
Нападателят на Спортинг (Лисабон) Виктор Гьокерес разкри, че няма амбиции
Коментари Харесай

На голмайстора на Спортинг не му пука за Арсенал

Нападателят на Спортинг (Лисабон) Виктор Гьокерес разкри, че няма упоритости да напусне тима през зимата. След като вкара 40 гола за втородивизионния британски Ковънтри Сити, шведският нападател направи трансфер за 24 милиона евро в Спортинг през предишното лято.

Оттогава той се показва чудесно с екипа на " лисабонските лъвове " и вкара 13 гола и шест асистенции в Примейра лига и Лига Европа до този миг през сезона.

Гьокерес има уговорка в контракта от 100 милиона евро и е в мощна позиция за договаряния, а интерес към русолявия нападател има от лондонските Арсенал и Челси. Микел Артета има съществени упоритости да укрепи нападението на " артилеристите ", до момента в който Челси също е в търсене на първокласен стрелец.

В изявление пред португалските медии обаче Гьокерес призна, че е щастлив на " Жозе Алваладе " и не мисли за произлязъл трансфер.

" Щастлив съм тук и не ми пука какъв интерес има в този миг. Наслаждавам се на всеки един ден и нещата, които се случват към мен. Има диалози с огромни тимове, само че това са просто вести. Искам да остана тук ", сподели Гьокерес.
 Ливърпул отмъква звезда на Спортинг (Лисабон) под носа на Манчестър Юнайтед
Ливърпул отмъква звезда на Спортинг (Лисабон) под носа на Манчестър Юнайтед

Същият е и трансферна цел на Манчестър Юнайтед
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР