Нападателят на Спарта (Прага) Мартин Минчев говори преди мачовете с

...
Нападателят на Спарта (Прага) Мартин Минчев говори преди мачовете с
Коментари Харесай

Мартин Минчев: Обстановката в националния отбор е позитивна, настроени сме да вземем максимума от двата мача

Нападателят на Спарта (Прага) Мартин Минчев приказва преди мачовете с Катар и Хърватия, които са и първи за националния тим на България за календарната година.

" Чувствам се чудесно, усещам се във форма и съм подготвен на 100 %. Със сигурност мина време от последния път, когато бях в мъжкия народен тим. Но сигурно съм по-мъдър и се усещам по-уверен в себе си. Надявам се, а и за това сме тук, да помогнем на тима като дадем всичко от себе си. Всички футболисти, които бяха в младежкия тим, и в този момент са при мъжете, имат качества и са в действителност доста положителни футболисти. Затова съм сигурен, че ще успеем ", съобщи Минчев пред пресслужбата на БФС.

" Обстановката е положителна и всички сме настроени да вземем максимума от двата мача. Чувстваш се по-специално, когато знаеш, че ще играеш на тези игрища, на които ще се играят мачовете от Световното състезание. И просто би трябвало да извлечем максимума от тези два мача, да се борим до последната минута. И единствено по този начин можем да победим в двата мача.

Според мен, в случай че имаме вяра във опциите си и всеки се раздаде на 100 %, във футбола всичко може да стане. Наистина колективът е на доста положително равнище. Също и футболистите, по-опитните ни оказват помощ. За мене е чест, че мога да играя в този тим ", добави варненецът.

България играе в събота от 19:30 часа против Катар. Следващата инспекция против международния вицешампион Хърватия е във вторник, 29-и март, от 16.00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР