Нападателят на Спарта Прага Мартин Минчев говори пред официалния Ютуб

...
Нападателят на Спарта Прага Мартин Минчев говори пред официалния Ютуб
Коментари Харесай

Минчев: Надявам се да постигнем добри резултати през 2022-а

Нападателят на Спарта Прага Мартин Минчев приказва пред формалния Ютуб канал на футболната ни централа от лагера на националите в Катар. Бившият футболист на Черно море показа упованията си за мачовете на „ лъвовете “ с домакина на международното и Хърватия, които ще се изиграят на стадионите, на които през ноември стартира Мондиал 2022.

„ Чувствам се във форма и съм подготвен на 100%. Мина време откогато бях в мъжкия народен тим. Помъдрял съм. Надявам се да помогнем на отбора. Всички тук имат качества, както и всички в младежкия народен тим “, стартира нападателят на Спарта Прага.



„ Позитивна е ситуацията. Няма по какъв начин да не се усещам по-специално, откакто в този момент ще играем на стадионите, на които ще се играе и Световното състезание. Всеки би трябвало да даде всичко, на което е кадърен и да извлечем максимума. Колективът е на доста високо равнище. По-опитните ни оказват помощ. Най-важното е да стартираме с победа и да реализираме положителни резултати през 2022-а година “, продължи Минчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР