Нападателят на смята, че постоянно ще чува лоши неща по

...
Нападателят на смята, че постоянно ще чува лоши неща по
Коментари Харесай

Бейл за критиките: Мълча си, за да не кажа нещо глупаво

Нападателят на счита, че непрекъснато ще чува неприятни неща по собствен адрес, без значение по какъв начин се показва. Днес той вкара два гола и подаде за различен при триумфа с 4:0 над. Такова мощно показване от него обаче е необичайност след прехвърлянето му от.

“От известно време работех върху това да мога да се завърна изцяло здрав - съобщи Бейл. - Връщам си формата и се веселя, че мога да оказа помощ на тима по какъвто метод се постанова. Да, лиши много време. Аз би трябвало да продължа да упражнявам крепко, тъй като е явно, че отнасям голям брой рецензии. Но аз съм задоволително умел, с цел да знам, че би трябвало да си мълча, с цел да не кажа нещо неуместно. Tрябва да продължа по същия метод и да върша това, което върша, с цел да оказвам помощ на отбора.”

“Щастлив съм, че съм в Тотнъм с футболисти като. Дойдох тук, с цел да играя с такива състезатели. Да се надяваме, че в този момент ще натрупаме убеденост за остатъка от сезона”, добави Бейл.

Уелсецът към този момент има 50 гола в Премиър лийг. “Отне ми много време, с цел да го постигна”, разяснява още нападателят, визирайки обстоятелството, че не беше играл в шампионата на Англия от седем години насам.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР