Нападателят на Швейцария Брийл Емболо говори преди откриващия мач на

...
Нападателят на Швейцария Брийл Емболо говори преди откриващия мач на
Коментари Харесай

Брийл Емболо за мача с Камерун: Много специален момент за мен

Нападателят на Швейцария Брийл Емболо приказва преди откриващия мач на “кръстоносците ” против Камерун на 24 ноември. Срещата е по-специална за футболиста, тъй като той е роден точно в африканската страна. Въпреки това обаче, той няма да има никакви подозрения къде е неговата честност.

25-годишният нападател съобщи, че неговата горделивост и дълбоките фамилни връзки могат да бъдат забравени за 90 минути.

“Това е доста специфичен миг за мен. Това е моето отечество и майка ми и татко ми идват оттова, фамилията ми, множеството от тях идват оттова, тъй че това е специфична среща за мен и фамилията ми ”, съобщи той.

“Но най-важното е, че това е мач от международното състезание... Горд съм и съм благополучен, че съм тук и се надявам да играя против Камерун, само че най-важното е да взема присъединяване на Световното, което постоянно е особено “, сподели още Емболо.

Той е роден в столицата на Камерун Яунде и отпътува за Франция на пет години с майка си, а по-късно се местят в Швейцария, където и получава поданство през 2014 година

Емболо дебютира за националния тим на „ кръстоносците “ година по-късно и от този момент е изиграл близо 59 мача за отбора, като има 11 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР