Нападателят на Сейнт Луис Блус Владимир Тарасенко може да се

...
Нападателят на Сейнт Луис Блус Владимир Тарасенко може да се
Коментари Харесай

Владимир Тарасенко може да се завърне в игра за Сейнт Луис Блус по-скоро от очакваното

Нападателят на Сейнт Луис Блус Владимир Тарасенко може да се завърне в игра по-скоро от предстоящото, настояват медиите в Съединени американски щати.

Руският хокеист получи контузия в ръката на 31 декември предходната година, когато блокира изстрел на Мат Думба от Минесота Уайлд. Първоначалните прогнози бяха, че Тарасенко няма да може да играе четири седмици, само че още в неделя той е упражнявал пълноценно, оповестиха от Сейнт Луис.

" Владимир изглеждаше доста, доста добре. Той се пързаляше доста добре и се справяше с изстрелите към вратата, което е въодушевяващ знак.

През сегашния сезон 31-годишният Тарасенко има 10 гола и 19 асистенции в 34 мача. Той сигурно няма да играе в дуела с Отава Сенатърс довечера, само че упованията са да бъде в състава за мача с Нешвил Предатърс в четвъртък.

В отсъствието на съветския нападател Сейнт Луис реализира четири победи и три загуби в седем мача. " Сините " заемат пето място в класирането на Централната дивизия на Националната хокейна лига с 45 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР