Нападателят на Севиля Нолито е ентусиазиран преди финала за Купата

...
Нападателят на Севиля Нолито е ентусиазиран преди финала за Купата
Коментари Харесай

Имаме план за победа срещу Барса, твърдят от Севиля

Нападателят на Севиля Нолито е въодушевен преди финала за Купата на Испания против някогашния си отбор Барселона, който е на следващия ден от 22:30 часа. “Никога до момента не съм имал опцията да вземам участие във край, само че знам, че атмосферата е отлична”, разяснява испанският футболист в навечерието на дуела на Wanda Metropolitano.

“Барса е любимец, само че в последна сметка това е единствено един мач и ние имаме вяра, че можем да се спечелим - добави Нолито. - Ще бъде мъчно, само че ние имаме проект за триумф. Трофеят е единствено на една среща разстояние, а изгодата от него ще е двойна, тъй като ни подсигурява класиране за Лига Европа. Всеки футболист би трябвало да умее да прави оценка такива шансове. Срещу Барселона се играе мъчно, само че то е мъчно и против Леганес. Става дума за разнообразни провокации и ние знаем, че можем да се възползваме от опцията.”

@Ever10Banega: " We're mentally prepared for the final "

https://t.co/aA0z0CQAgP#AllTogetherToAnotherFinal pic.twitter.com/jmHhQhOaFw
— Sevilla FC (@SevillaFC_ENG) April 20, 2018
31-годишният нападател удостовери, че през 2016 година е можел да се завърне на “Камп Ноу”, само че е избрал Манчестър Сити. През предишното лято той напусна “гражданите”, с цел да подпише със Севиля.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР