Нападателят на Севиля Андре Силва, който играе там под наем

...
Нападателят на Севиля Андре Силва, който играе там под наем
Коментари Харесай

Андре Силва: Титуляр в Севиля или резерва в Милан? Предпочитанието ми е очевидно

Нападателят на Севиля Андре Силва, който играе там чартърен от Милан, загатна къде желае да продължи кариерата си след края на сезона. Той впечатлява с изявите си за андалусийците, които могат да го изплатят за непрекъснато за сумата от 35 млн. евро. Досега през сезона португалският национал има 11 гола за испанския отбор.

“Липсва ли ми Италия? Да. Въпреки, че към този момент е в предишното, можеше да е друго. Футболът не е самостоятелен спорт. Можеш да имаш упования, само че не си самичък и другите би трябвало да ти оказват помощ или най-малко да опитат. Щастлив съм от това по какъв начин се показва Милан. Те са четвърти, макар че се борят с някои огромни тимове, а това е основната цел. Те победиха и Наполи за Купата, което също е ужасно. Надявам се да продължат по същия метод. Милан не са това, каквото бяха преди няколко години, само че могат още веднъж да станат огромен тим и се надявам да го реализиран.
#SevillaFC striker Andre Silva admits he misses Italy & is in regular contact with #ACMilan but warns he will only return if he is promised first-team football https://t.co/k3F52Pe9HI pic.twitter.com/VcQMIncCso
— footballitalia (@footballitalia) February 13, 2019 Първо желая да се оправя добре тук и след това да изчакам. Ако зависеше от мен, щях да отида да играя за най-хубавия отбор в света. Ако ме попитате да избера сред това да съм титуляр в Севиля и да се завърна в Милан без да играя, желанието ми е явно. Аз обаче съм изправен пред две обстановки: добре ми е тук и съм състезател на Милан. Не мисля за бъдещето си, другояче ставам заплеснат. Следят ли ме от Милан? Да, пращат ми известия и ми споделят, че се оправям добре. Все отново, аз съм инвестиция за тях. Имам доста другари там и когато пристигнаха в Севиля за мача с Бетис от Лига Европа, отидох до хотела им да се видя с тях. Ако Севиля ме привлекат, това е, тъй като имат вяра в мен и мислят, че мога повече, само че към момента е прекомерно рано. Още нищо не съм постигнал. Настоящето най-вече ще повлияе на бъдещето. Просто желая да играя и да бъда щестлив”, съобщи Силва пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР