Нападателят на Септември (София) - Валери Божинов зяви след победата

...
Нападателят на Септември (София) - Валери Божинов зяви след победата
Коментари Харесай

Валери Божинов: Стилът на Славко Матич се доближава до този на Гуардиола

Нападателят на Септември (София) - Валери Божинов зяви след успеха над Септември (Симитли) с 2:1, че работата на треньора на столичани Славко Матич е на доста високо равнище. Бившият състезател на Манчестър Сити и Ювентус съпостави експерта с Пеп Гуардиола и Шави.

" В Симитли се играе доста мъчно, тежко се гостува. Важни три точки по пътя ни в efbet Лига, където да ни дават по малкия екран. Апетът идва с яденето, нали по този начин? Стъпка по стъпка. Имаме един от най-хубавите треньори, с които съм работил.

Добър психолог, не се майтапя, само че стилът му се приближава до Гуардиола и Шави, бил е на стаж при тях. Нашият жанр е подобен - да надиграваме тимовете, да се любуваме по време на мач. Ще създадем всичко допустимо да влезем в efbet Лига. Честито на президента, на треньорите, на управлението! Поздравявам Септември (Симитли) за мъжката игра.

Сравнението с Манчестър Сити и Барселона е доста огромно, да, само че ние ще се опитаме. Треньорът ни е приказен, сигурен съм, че с него ще реализираме огромни цели. Уважение и почит към Етър, Спартак (Варна), Хебър, Миньор (Перник), само че се надявам нашата приказка да продължи. С успехите идва и самочувствието, младите момчета подвигат качеството.

Септември може да покаже на Ясен Петров, че има млади момчета, само че това е от следващата година. Матич и Гуардиола си наподобяват - и двамата нямат прическа като моята. Между мен и татко ми има към този момент задявка, познавам добре Янтра, за първи път ще се изправя против татко ми, уповавам се ние да победим.

Г-н Михайлов и господин Бербатов вършат обиколки, аз върша обиколка със Септември във втория ешелон. За мен е чест и наслаждение - Симитли, Добрич и така нататък, посрещат ме постоянно е почит и почитание, обичам България. Не се знае какво ще върша след футбола, за мен това е един плюс ", сподели Божинов.
 Резултати и голмайстори от 30-ия кръг на Втора лига
Резултати и голмайстори от 30-ия кръг на Втора лига

Вижте ги
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР