Нападателят на Септември – Димитър Костадинов, вкара страхотен гол при

...
Нападателят на Септември – Димитър Костадинов, вкара страхотен гол при
Коментари Харесай

Димитър Костадинов за Левски: Получих си урока и гледам напред

Нападателят на Септември – Димитър Костадинов, вкара страховит гол при триумфа на своя тим с 3:1 над Берое. Той разяснява и обстановката, в която изпадна в Левски, откъдето пристигна в тима на Славко Матич. Костадинов съобщи, че си е получил урока и гледа напред.

„ Искам да благодаря на треньора, на Валери Божинов и особено на Румен Чандъров, който ми подаде ръка в доста сложен миг за мен. Спазихме тактическите инструкции, показахме воля и темперамент. Смятам, че справедливо се поздравихме с три точки. Говорихме, че предните кръгове ни липсваше експанзия. Днес мисля, че я показахме ”, стартира Костадинов.

„ Нагласих си топката и я стрелях. Всяка седмица упражняваме удари. От такава позиция през днешния ден съумях да отбележа. Божинов ме поздрави, само че и ми се скара, тъй като можех да вкарах втори гол ”.

„ Фокусиран съм напълно върху футбола. Знам, че човек, когато се труди, Господ го възнаграждава. Миналото си е минало. Гледам напред. Получавам си урока. Искам да се развъртвам като футболист, ще продължава да давам най-хубавото от себе си. Надявам се, че ще пристигна и моят миг да изляза в чужбина ”, сподели той за обстановката, в която изпадна в някогашния си тим за Левски ”.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР