Нападателят на Селтик Лей Грифитс се превърна в най-обсъжданата фигура

...
Нападателят на Селтик Лей Грифитс се превърна в най-обсъжданата фигура
Коментари Харесай

Да оскверниш емблемата на големия враг със… сополи

Нападателят на Селтик Лей Грифитс се трансформира в най-обсъжданата фигура в Шотландия след вчершното огромно дерби сред неговия отбор и гневния противник Глазгоу Рейнджърс. Грифитс вкара втория гол за успеха на „ детелините” с 2:0, само че в това време стана създател и на най-скандалните моменти в мача.

За какво иде тирада?

Към края на срещата, когато „ деветката” на Селтик отиваше да извърши корнер пред бранша за гостуващите почитатели на „ Айброкс”, той несъмнено сподели нов метод да унижиш противника. Тъй като срещата се игра в дома на Рейнджърс, ъгловите флагчета разумно бяха украсени с емблемата на домакините. Докато нагласяше топката за осъществяването, Грифитс се приближи до флага, бръкна си с в носа, а това, което извади от там, го изтри върху емблемата на съперника.

Това не беше единственият случай с присъединяване на 27-годишния състезател. Той си издуха носа в част от сините ленти, които почитателите на Рейнджърс бяха хвърлили край терена като част от хореографията си. След постоянното време, към този момент при празненствата с гостуващата агитка, играчът на Селтик опита да върже шалче на „ детелините” за една от гредите. Тогава се намесиха стюардите, които му попречиха да го стори.

Leigh Griffiths picks nose and wipes it on Rangers corner flag! #sevco #celtic pic.twitter.com/Bhhhslw4OM
— Bobby (@bobbysands81) September 23, 2017
Не за първи път Грифитс показва какъв брой недолюбва Рейнджърс. В началото на август, когато Селтик се готвеше да хване полет за Норвегия, на летището почитател на Рейнджърс стартира да скандира обиди към играчите на "детелините ". Грифитс, без изключително да се впечатлява, се обърна към дразнителя и му сподели: "Твоят клуб е мъртъв ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР