Нападателят на Рома Тами Ейбрахам коментира слуховете за своето бъдеще.

...
Нападателят на Рома Тами Ейбрахам коментира слуховете за своето бъдеще.
Коментари Харесай

Тами Ейбрахам: Във футбола никога не знаеш какво те очаква зад ъгъла

Нападателят на Рома Тами Ейбрахам разяснява слуховете за своето бъдеще. Той съобщи, че желанието му е да продължи да носи екипа на " вълците ", само че също по този начин добави, че във футбола в никакъв случай не знаеш какво те чака зад ъгъла и всичко може да се случи.

" Преди да дойда тук разпитах Жоржиньо и Рюдигер за Италия и те ми споделиха, че Рома е страховит клуб. Гледал съм ги по малкия екран в Шампионската лига и имах някаква концепция какво ме чака, само че идването ми тук бе бясно преживяване. Феновете ме чакаха на летището ", показа Ейбрахам пред Four Four Two.
 Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул
" Във футбола в никакъв случай не би трябвало да казваш в никакъв случай. В момента съм фокусиран напълно върху Рома. Искам да приключим сезона по допустимо най-хубавия метод. В момента не мисля за друго, с изключение на за това по какъв начин да покажа най-хубавото от себе си тук. Нямам проблеми и да се завърна в Англия, не бързам за на никое място. Футбол може да играеш на всички места. Може да остана в Рома още 10 години, а може и да не остана. Във футбола в никакъв случай не знаеш какво те чака зад ъгъла ", добави англичанинът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР