Нападателят на Рома Тами Ейбрахам бе големият герой за своя

...
Нападателят на Рома Тами Ейбрахам бе големият герой за своя
Коментари Харесай

Тами Ейбрахам: Казах си, че трябва да съм готов да отбележа

Нападателят на Рома Тами Ейбрахам бе огромният воин за своя отбор при равенството 2:2 с Милан. Англичанинът означи изравинтелния гол в добавеното време на мача. След срещата той призна, че тъкмо преди да означи си е споделил, че би трябвало да бъде подготвен за сходно развиване.

" Знаехме, че тук се играе мъчно. Затова трябваше да сме търпеливи и да се пазиме добре. Съперникът е доста мощен в офанзива и оставя малко благоприятни условия в защита. Не знам какво се случи, само че тъкмо преди гола спечелихме фаул и си споделих, че би трябвало да съм подготвен да се разпиша. После видях по какъв начин Матич стреля с глава, вратарят избави, само че топката пристигна при мен и с помощта на Господ бях на вярното място ", показа Ейбрахам.

Във втори следващ мач късен гол се оказва решителен за Рома и още веднъж той бе маркиран от Ейбрахам.

" Продължаваме да градим от ден на ден. Още преди почивката споделих, че ще се завърнем по-силни. Записахме победа и тъждество. Убеден съм, че почитателите са удовлетворени от представянето ни през днешния ден и би трябвало да продължим по същия метод. Намираме се на верния път ", добави англичанинът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР