Нападателят на Рома Ромелу Лукаку би искал да остане в

...
Нападателят на Рома Ромелу Лукаку би искал да остане в
Коментари Харесай

Рома трябва да изпълни две условия, за да задържи Лукаку

Нападателят на Рома Ромелу Лукаку би желал да остане в тима от Рим, а управлението на клуба също желае да го задържи, само че за задачата би трябвало да бъдат изпълнени две условия, с цел да се стигне до сделка с Челси, предвижда италианският вестник Gazzetta dello Sport.

30-годишният белгийски нападател осъществя единствено три гола в мачовете от Серия А и Лига Европа след треньорската промяна в Рома, само че макар спада във формата му, Лукаку към момента е окуражен да потвърди, че заслужава мястото си в състава, в който играе чартърен.

Договорът на футболиста с Челси изтича чак през 2026 година, само че той е безапелационен, че няма желание още веднъж да облече екипа на лондончани.

Сред изискванията за евентуално ново съглашение сред римски гранд и британския клуб за Ромелу Лукаку са обезпечаване на присъединяване в Шампионската лига от Рома и шефовете на Челси да са склонни на нов контракт чартърен, защото италианският отбор не може да си разреши покупката на белгиеца, чийто трансфер би коствал най-малко 43 милиона евро и договор за към 7.5 милиона евро на сезон. / Българска телеграфна агенция

Romelu Lukaku wants to extend Roma stay
— RomaPress (@ASRomaPress)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР